Saturday, April 21, 2012

The Weekly RM50 Contest by Corak Design Advertising.

Assalamualaikum...

Gila lama ku tak tulis blog kau tahu. Hari ni aku macam berdukacita sikit lah pastu macam ade rase bosan-bosan sikit pastu macam eh teringat pulak ade blog nama 'Hey Luvika' tu. ceh.

Hari ni aku kecewa gila kat diri sendiri sebab gagal berfikir dengan hebat lalu tak dapat buat assignments. This is hell not cool bila teringat balik lecturer kata kat aku "Ieka, i can see the big potential on you but please. please don't let me see that you're already give up." ...and I was like "Ok sir..lalalaa..."



Aku bajet chill je padahal hati dah tak keruan. Dayum. Ni ni sekarang ni aku tengah work on research la ni. Tapi otak macam bajet good-good je malas nak beri kerjasama. Ni tengah kecewa gila la ni lalu terus sign in blogger, and voila!


Tapi takpe lah. Lupakan sekejap pasal kecewa sedih bagai tu. Duniawi je tu haha. Lemme share something good. Last day Ieka ada lah join satu contest ni. It was conducted by this one team called Corak Design Advertising. 

The CDA tengah buat weekly contest which RM50 to be won every week. First week aku lah antara yang menang *muka angkuh* Excited duh aku menang RM50 hari tu. Boleh buat print assignments. Budak last semester yang takde PTPTN camni la.




Hari ni 21 April, second weekly contest akan bermula semula. Those yang interested boleh la click kat banner  kat atas tu. And then nanti korang baca serta fahamkanlah dia punya T&C. Just Like, Share, Answer some question. That's all. Ape-ape pun good luck fellas! RM50 tuuu.. hihi


CorakDesign
Advertising
"Big Ideas, Small Budget"


okbye!

3 comments:

  1. Replies
    1. ohoho ape yg cantek anasyg?
      cepatla join contest tu... mane tahu menang RM50 hee

      Delete
  2. hehehehehe :)



    0rG aMpAnG ;)

    ReplyDelete