Thursday, April 28, 2011

Happy Holiday Guys!

Assalamualaikum.

huwaaaaarrghh!! >,<" (pesal tah)

hey! hey! Penat betul, baru turun flight dari United Kingdom ni. phewwh =,=! ok tipu. ehehe.

So guyz, how was you day so far? siang tadi pergi round Presint Alami cari FM Production regarding internship. nasib baik jumpa ^^ ngeh. . ok fine rasanya semua dah setel tinggal tunggu 15 May untuk start practical.

nak bagitau tu je sebenarnya. . .wkaka tiba-tiba rasa diri loser -__-"


well esok dah nak gerak balik kampung. oh emm jayyy!! eksaited menghantui diri. gila kau tak eksaited. lama kot tak jumpa ibu. abah. . .Tica & lain-lain. . . apa pun for those yang still ada exam tu, GOOD LUCK! yang dah balik kampung pulak have a great time. cuti lama kot 4 bulan. make it worth it guys ^^

ok lah nak pegi sambung kemas baju :)


Terima Kasih sudi singgah.
.
.
.
.
.
eh jap! kejap!


. .meh aku nak bagi hangpa iklan pasai BARBICAN sat. mai sini pakat baca ramai-ramai na.


tadi tengah dok mengGOOGLE tiba-tiba terbaca lah satu artikel pasal Barbican ni sbnrnya HARAM, sbb dia kan non-alcoholic beer. if non-alcoholic beer, cara buat ikut proses sama arak biasa cuma diekstrak keluar alkohol pada akhir pembuatan. tp pengekstrakan xdpt dibuat 100%, kandungan sedikitnya pun membawa kepada haram. lebih kurang camtu a cerita dia.


Fatwa dah dikeluarkan (kat UK & US) kata Barbican ni HARAM diminum oleh org islam. Kalau still ragu, kajian scientific mat saleh pun dah kompemkan yg non-alcoholic beer ni masih ada kandungan alcohol meh click sini

* Korang suka Baerbican x? eheh =,="



Allah Almighty knows best.



p/s : peringatan je, apa lagi, banyak lagi air kat Malaysia ni, contohnya air suam.lol



Take Care Korang! ay lebiyu :)


5 comments:

  1. follow ler blog aku nnt klu free, x free pon kne gk .. ini ugutan .. :D

    ReplyDelete
  2. aku napie- waaa...enjoy ur holi holiday napi :)

    ReplyDelete
  3. princeugluduck- done farish! ;)

    ReplyDelete
  4. salam kenai..am..hrinie last day holiday..hehe..so..i folo u blog..pls folo me juga yer..
    kaspersky mobile security 9 full version

    ReplyDelete