Sunday, January 29, 2012

Being a blogger.

Assalamualaikum..

Hai. It's Sunday dah. and yep, I am still nobody (tetibe). Aku adalah seorang perempuan yang slalu kena marah dengan mak sebab selalu tidur balik lepas subuh. Aku juga cuma seorang yang suka cakap adik aku adalah yang paling pemalas padahal adik aku tu paling rajin kot even dia lelaki. Malu. Aku banyak kumpul barangan Hello Kitty serta suka perasan diri adalah yang paling kacak... dan aku seorang Blogger. (ehemm...)

Bukan blogger yang dikenali pun. Menulis tentang diri sendiri serta tentang perkara dan manusia di sekeliling secara rawak. eh entah la nak cakap secara rawak ke ape entah. Ok abaikan.

Kadang-kadang kalau nak tulis pasal diri sendiri pun harus berjaga-jaga sebab nanti orang cakap perangai entah apa-apa sebab syok sendiri je tulis tentang diri sendiri dengan ayat yang bersungguh-sungguh padahal takde sape pun nak baca. Sedeeeeehh  betul :'D

Januari 2012 dah setahun blog ni diwujudkan. Walaupun follower cuma ada 500++ tapi tu pun dah buat aku bahagia bhai. Bahagia sampai rase macam nak blanje depa makan kek pelangi yang sangatlah comel tu. yums! Ieka start berblogging masa tahun kedua kat Universiti. Mase tu terasa hidup sangat bosan & kasihan jadi terus la buat blog. Dulu aku noob gila. Tapi sekarang ni pun noob jugak. -.-'

..................
p/s : OK budak noob ni dah tak tahu nak tulis ape. nanti lah sambung. lapo.. TAKE CARE!

16 comments:

  1. Replies
    1. tu dia tuuuu.. dak Neza dah kembali!
      hai sailormoon. kekeke :p

      Delete
  2. saya disember lalu berusia setahun.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehee tahniah2...umur belog kite x jauh beza. boleh berbesan ni. lol

      Delete
  3. Replies
    1. iye saya atiqah...bagi la chance nk bajet jap ekekeke :D

      Delete
  4. ok la 2 cik ieka follower 5oo plus2 meaning ramai da yg knl u kn.hihi

    ReplyDelete
  5. ieka kena tag http://ftndiana.blogspot.com/2012/01/kena-tag.html

    ReplyDelete
  6. wah model tue :)

    saya peminat blog awak lah... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. saye pulak peminat awak tau ir yien 9897 :)

      Delete
  7. Cun blog ieka....terbaikkk!!!!http://fazosinn.blogspot.com. Thanks ieka Follow my blog yg x seberapa nie...

    ReplyDelete