Friday, July 1, 2011

Syukur.


Assalamualaikum. tadi konon-konon nak tidur lepas sibuk membebel kat entry yang INI. . .bila dah nak sign out tak tahu kenapa tergerak hati nak pergi blogwalking kat blog dak KORIE ni kejap. . .bila baca latest entry dia yang INI,  buat aku menangis. terlalu kecewa dengan diri sendiri. ya ALLAH, tak pandai aku bersyukur. :'(

Bersyukurlah dengan apa yang telah ALLAH pinjamkan kepada kita sekarang. kesihatan, kesenangan, & insan-insan yang menyayangi kita. . .

ALLAH Almighty knows best. Allahuakbar!


p/s : kawan-kawan tolong ingatkan Ieka selalu ya. :(

2 comments:

  1. DLM HIDUP NI KITA KENA SAMA2 MMPERINGATI.
    INSYALLAH.
    THANK IEKA .

    ReplyDelete