Wednesday, July 13, 2011

Bosan! boleh tuju lagu?

video
ehem ehem... "kuuu mulaaa jatuuuh hati kepadamuuuuu..." lalalaa...

Jangan tanya kenapa! Ieka sedang bosan. Dikala manusia lain sedang tidur (lebih tepat lagi kak Azie a.k.a roomate kat sebelah aku ni tengah tidur dengan bahagianya) Aku pulak bertungkus lumus mencari online blogshop yang dapat menjanjikan pada aku baju-baju cantik. Bila pencarian tak membuahkan hasil, maka ini lah yang terjadi. . . Terus membajet diri adalah si penyanyi Gadis Semasa Sunsilk. Tu je lah yang mampu. . alahai kau Ieka.

Melalak tengah-tengah malam lepastu dengar bunyi kucing mengiau kat belakang rumah tiba-tiba jadi seram lepastu terus focus beronline shopping semula.



"Maap le kalau Ieka ni banyak merepek. Ni pasal terlebih tengok the Annoying Orange dengan Usavich la ni ish!" - (tiba-tiba)



Weh weh sape kenal dengan Hazman Halid? Ramai gila follower page dia. Sapekah beliau? Kenapa Ieka  tak pernah kenal. Tiba-tiba terasa diri sangat loser. =.=!

5 comments:

  1. bosan memang selalu jadi macam tu eh?hehehe

    ReplyDelete
  2. eh2 suara akk ker tu?? wah...

    bosan nape tak contack yien..huhu

    ReplyDelete
  3. H.J- Kebarangkalian untuk jadi mcm tu sngt tinggi jugak la.. ngehh ;p

    Yien- haha suara akak la. nyanyi lirik salah. haha
    akak nak balik kg da jap lg...take care cyg!

    ReplyDelete
  4. haaa..Mya nyanyi dlu lah Ieka jd backup singer ja ^^

    ReplyDelete