Saturday, July 30, 2011

BEN ASHAARI Suka Gambar Ieka. (haha epic betul)


Ok fine fine tajuk yang diberi kelihatan sangat loser. Abg Ben la ni suruh letak tajuk bebas habis Ieka pening kepala lalu letak tajuk yang dem epic tu huhu...

Sesape yang nak join segmen ni sila click banner hensem kat atas dan seterusnya anda akan berpeluang untuk memenangi tiket penginapan 3 hari 2 malam di bla...bla...bla... Ok Ieka tipu je..eh bukan tipu, bergurau hee..

Ini untuk Abg Ben...


Gambar ni Ieka snap masa lawatan ke Taman Tamadun Islam, Terengganu masa Ieka sem satu. Langit mendung masa ni. Terasa cool bila berjalan-jalan disekitar TTI sambil gantung DSLR kat leher lepastu bajet tourist tapi failed sebab pakai baju Tshirt UiTM. =..=

Masa snap gambar ni rasa bangga sebab perasan konon ianya kelihatan sangat cantik (biasalah budak freshie sem satu bhai. Kat sekolah aku tak de belajar photography jadi batak adalah perkara normal masa tu.heh) Lepastu bergegas pergi tunjuk kat lecturer dengan harapan pujian menggunung akan diberikan. Alahai junior.

Tu dua tahun lepas, sekarang bila tegok balik, malu dengan perangai dulu.... Sekian.

Have A Great Weekend Korang!

22 comments:

  1. ooo..TTI..saya dari terengganu..besut..baru je sekali pergi sana.

    ReplyDelete
  2. tempat ni best..boleh naik beskal sambil snap2 gambar :)

    ReplyDelete
  3. serius lawa pic 2...pandai snap :)

    ReplyDelete
  4. Thank sAwis!
    ntah2 awis ni senior ieka ms sem satu dulu..yg puji cko 'serius lawa snap pic'
    haha baik ckp bebetol haha ;p

    ReplyDelete
  5. cantek wo cayang..:) tag ieka.. jgn lupa terjah k..:) http://littlequeenstory.blogspot.com/2011/07/saya-dapat-award.html

    ReplyDelete
  6. cantik pix tuh!)
    pandai ieka snap.

    ReplyDelete
  7. Cik Purple-
    haa CP cantik :)
    da terjah! weweeett Ieka dapat award. Ieka tengah berusaha tulis ucapan doblas muka surat ni haha

    Najwa-
    Ieka kembang idong -> :8)
    haha..

    thanks Najwa :)

    ReplyDelete
  8. cantik kut..nie gambar betul kew?? macam x caya lawa..

    ReplyDelete
  9. Gambar betul la SM :) cume ieka gelapkan awan bagi efect mendung tu lagi nampak n tukar warna daun kt depan tu jd warna merah2 sket hee...

    ReplyDelete
  10. cantiknyaaa.sy bkl student kat ganu nnt.boleh pegi sane :)


    http://heartlywritten.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-gambar-terbaik.html

    ReplyDelete
  11. nice pic,btw u minat photography jgk ek?

    ReplyDelete
  12. Ieda-
    Wahhh! jeles kat ieda...ieka nk g sane lg tp xdpt wuwuu...belaja rerajin ye kat sane. gudluck ieda :)

    Pepol-
    A'ah...minat sangat :)tp ieka just dpt ambik class basic photography je wuwuu sedih :(

    ReplyDelete
  13. wahh.. pndai gile amik gmbr.. serius cantik.. :)

    ReplyDelete
  14. Heidi Shafiq-
    ahaa..mase ni noob lagi dlm fotography...
    skrg pun noob jugak..kekeke ;p

    ReplyDelete
  15. mcm menyeramkan pon ad gak gmbar tu -.- hehehehe

    ReplyDelete
  16. Syue syada-
    abes la nnt gambar tersebut menghantui hidup syue...haha gurau je kejam betul ayat ;p

    ReplyDelete
  17. wah cantinye..... :)

    singgah dri segmen abg ben. :D

    ReplyDelete
  18. cantiknya.. pandai snap pic...:)

    ReplyDelete
  19. Permata Biru-
    hey Thanks! ala ni x sengaja je tersnap gambar elok sket ni hee :)

    ReplyDelete
  20. wooo..cantik bangat pic tu.. ada bakat jd camerawomen nih...

    Jom jengah pic mimiew sy yg comel lak..salam ziarah yer...

    ReplyDelete