Monday, May 21, 2012

UNREGISTERED HIGH SCHOOL?

Assalamualaikum.

Hi. it Monday brahh, dan aku sedang duduk depan laptop sambil buat thesis dengan perasaan separa ikhlas. gila kau sape nak buat thesis dikala petang-petang senin ni? tell meh tell meh!

Hari ni Ika rasa macam good-good je nak update blog. Semangat kemain padahal tadi siap reset password sebab dah lupa. danggg! Ni ha, Ika nak share something goooood. meaning good lah kan kalau dah cakap good tu.

Korang pernah dengar UNREGISTERED HIGH SCHOOL (UHS)? Sure tak pernah kalau kau peminat Justin Bieber wkaka :D Ok ok mari berbicara secara serius (tersenyum sinis sambil tutup mulut. ihik)
UNREGISTERED HIGH SCHOOL merupakan sebuah kelab komuniti yg menjanjikan pelbagai aktiviti yg menarik utk anda berhibur secara lebih positif dan terarah.. 2007 til now.. like a boss! ha gittewww



Aha lupa pulak, dalam komuniti UHS ni ade beberapa band & ANGELIKA is one of them. Ika minat band ANGELIKA ni. korang ce try search kat you tube lagu-lagu diorang.


...and these are my all time favorite!


Ika suggest la pada korang-korang yang agak-agak macam asyik buat aktiviti yang sia-sia je tu baik korang join komuniti ni.. well at least UHS ni boleh bawa kita ke arah gaya hidup dan berhibur secara lebih positif dan terarah. tak gitu cik Ayunie? eceh! tetibe nama sis Ayunie naik. hee

Insyaallah dalam masa terdeka ni UHS untuk kesekian kalinya akan kembali dengan aktiviti camprock mereka. Korang yang sukakan aktiviti hiburan yang berfaedah tu boleh la join. jangan nak memalu sangat ah aku tampo kang gegegege :p


Kalau korang berminat untuk jadi sebahagian dari UHS-ians ni korang boleh refer kat link page INI dan tanye lah ape yang korang nak tanya. ok Ika nak sambung buat thesis bye.




UNREGISTERED HIGH SCHOOL
Kuasa Attitude Cinta!
(amboih!)

13 comments:

  1. Replies
    1. eh ehh... cantik mcm asyiqin hee :)

      Delete
  2. waaa.. cam best je kelab ni.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg best ejulz, awk kna join...lagi beshh ;)

      Delete
  3. wah menarik...:)
    hye kak ika yg comel..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ecece.. SM pun ape kurangnye :D

      memang menarik tau SM!
      Join la jugak meh :)

      Delete
  4. sape tokey community ni? meh sini nk tolong design logo bagi chantek sikit.. hehe :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh eh incik ikan patin lah! ;)

      president dia A'an... try la suggest kt dia hee :p

      Delete
  5. Hai assalamualaikum ieka!

    Serious nak gain weight?

    Ade tak kenal sesiapa lagi yang SERIOUS nak lose weight ke, gain weight ke atau nak reshape for this coming raya? Kalau ada please let me know or PM me, i'm a HERBALIFE wellness coach and i'll help you or your friends to have a healthier life! Insyaallah Please spread this TQ!

    For more info boleh tengok my blog: http://bazilalala.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. kelab ni ada kat senanjung jer ke ika? :D

    ReplyDelete