Sunday, August 7, 2011

Posto! Posto! for Macaron Madness :)

Ini adalah entry terhensem  terpendek! Kali ni betul tak tipu. heheh ^^


Assalamualaikum & heyhey.

Yeah! Sape Macaron madness kat sini meh kita 'gimme five' bebanyak kali! Nak dipendekkan cerita sebenarnya semalam Ieka nak buat Macaron. Tapi lupa beli serbuk almond (!) kehkeh. Hari ni malas nak keluar pergi pasaraya. Esok lusa lah baru buat.

So, sape nak tengok Ieka buat & MAKAN Macaron?!! Kena tunggu next entry lah.


Till then, TAKE CARE Sayangs!

18 comments:

  1. ieka,,,seriously...
    akak mahu !!

    btw, akk terima tempahan cuppies..kihkih...
    mau wat sistem barter??hohohoh

    ReplyDelete
  2. lain kali..bila buat macaron..minta post kat sini yer..haha

    ReplyDelete
  3. Cik Ann-
    Kak fana jaat ;( ieka xdpt merasa pun cuppies akak wuwuu...tacing tacing
    Kak nnt kite piknik nak? haha

    H.J-
    Wazzep H.J?
    Ok ok nnt la ieka post kat sini..'sini' means belog ni la kn? agagaga ;p

    ReplyDelete
  4. next week lah sayng....huhuhuh....

    picnic??biler????????
    excited tibe2!!

    ReplyDelete
  5. macaroon ! aww , love it . plg best perise almond choc . btw , adore ur blog sesangat so tros follow , love ur background <3

    ReplyDelete
  6. Cik Ann-
    Kak, nxt week INSYAALLAH tu pun kalau pakwan da balik semenanjung la =.=
    Picnic bila ieka balik s.alam hee..

    Puteri Nurul Syifa'-
    hee thanks Puteri Nurul Syifa', comel je awk ni tau. Meh dtg rumah tolong ieka buat macaron meh :)

    Apip-
    haha ape apip? ;p

    Bigdaddyz-
    ahaa..tapi rasenye nnt ieka buat colour pink & chocolate je kot :)

    ReplyDelete
  7. lontong lontong

    ReplyDelete
  8. salam.....

    tak sabar nak tunggu entri tuu

    * folo ur blog

    ReplyDelete
  9. Sekamar Rindu-
    heya thanks! really appreciate it :)
    next entry nnt ieka tunjuk..xtaw la jadi ke idak hihi ^^

    ReplyDelete
  10. dok tunggu lagi macaron dari cik ieka ni..haha

    ReplyDelete
  11. Mya-
    sat na mya, sabaq! hihi :)

    H.J-
    toksah dok tunggu2 sngt aih..ika dok sorg kat umah ni xdak sapa nk bawak p beli serbuk almond. ayah bukan nak bagi drive keta sensorg :( tgok mlm kang kot ieka baru bwat. :)

    ReplyDelete
  12. jom bfikir di bulan ramdhan..=)
    http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/jom-berfikir.html

    ReplyDelete
  13. L-
    jom! heya L belog anda kacak ah! :)

    Anak Denesor-
    meh la cni! meh la cni! (sambil lambai-lambai suruh dtg) heee ^^

    ReplyDelete