Friday, July 22, 2011

Walaupun ianya entry random yang takde motif, sila lah singgah. haha entah apa-apa.

Assalamualaikum & Hi.

...ni entry random. Bosan pulak malam ni takde buat apa. Duduk kat balcony sorang-sorang, tengok laut. Eh eh, takde yang jeles ke pemandangan balcony Ieka kat sini menghadap laut. weweett!

Sambil tengok TV cerita Die Hard, sambil tu godek-godek la handphone. Lepastu jumpa satu vidiyo ni. Baru je record semalam. Entah kenapa Ieka sangat poyo nak cakap korea. Padahal bukan ada sape-sape pun masa record vidiyo tersebut. Bercakap bersendirian? alahai kau.

 ...sila lah klik play. tapi korang boleh buat pilihan untuk nak atau tak nak dengar.
bercakap bahasa korea lalu membajet paling cute adalah perkara terpaling loser entah apa-apa oleh aku setakat ni. kan? kan?

video
 haa.. malu -..-!
Suara Ieka garau tak ubah seperti jejaka macho. ehem.
________________________________________________

Hello Kitties!!!
Walaupun ianya kelihatan sedikit over, tapi ini adalah kebenaran. Ieka memang dilahirkan untuk buang duit terhadap barang-barang berjemana Hello Kitty. Ni baru suku je ni T_T

Kepada bakal suami, sila redha.











 Jangan takut. ianya sesuatu yang normal. Sama lah jugak kalau korang minat barang jenama NIKE lalu korang akan lakukan perkara yang sama. Betul?



Oke lah. nak pergi sambung tengok TV & memikirkan aktiviti esok hari :)

TAKE CARE SAYANG's!

15 comments:

  1. comel nye beg hello kitty tu!! :D geram2.. hehehe..

    ReplyDelete
  2. Beg tu ibu yang belikan. hee.
    Bella suka hello kitty jugak ey? :)

    ReplyDelete
  3. korie nk yg mna satu?
    meh pilih..murah murah pat kali bayar..kekeke ;p

    ReplyDelete
  4. hohohoh~~
    so cute...x pernah pk ieka suker!

    ReplyDelete
  5. cik Wanie Lovela-
    hey thanks cik wanie :)waa..fvrt kite same la ni hee..

    cik Ann-
    haha...kak fana suke x? ^^

    ReplyDelete
  6. wah sume brg awk cute.. wanie suka pink juga.... prmpuan kn mesti tak lari dari pink..

    wanie dah follow blog yg simple n menark ni..
    follow me bck yaa

    http://shazwanieybubblebloggie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Wannie-
    haa...hello kitty tu yg buat brg2 jd cute ^^
    thnx dear :)

    ReplyDelete
  8. haha kena sabar sangat org lelaki tu...

    ReplyDelete
  9. haha..tu lah. tp kepada bakal suami, jgn takut..ianya xkn membawa musibah INSYAALLAH :) heee

    ReplyDelete
  10. Saya merupakan peminat fanatik doraemon serta rajin mengumpulkan komik2 nya dari cerita pendek ke cerita panjang akan tetapi mak sudah membuangnya dan saya berasa amat sedih sekali. *huhuhu*

    ReplyDelete
  11. wahhhh banyaknyer brg2 kitty. jeles ni =p

    ReplyDelete
  12. Aizul-
    ala ciannya..xpe2, dewasa ini (eceh!) komik doraemon kan agak murah. beli je yg baru lalu simpankan ia di bawah tikar. lol

    Mya-
    hee..ala xyh jeles la. Mya pun kumpul la jugak ^^

    ReplyDelete
  13. tuan tanah yg sgt hebakkk. pelbagai bahasa dipelajari :) sy pun nak beajar ngan tuan tanah lah ;)

    Cantik2 semua produk Hello Kitty. Nanti di masa akan dtg, bleh kluar kan produk "Hello Ieka"
    hehehehhe ;)

    0rG AmPaNg :p

    ReplyDelete