Friday, April 8, 2011

ini cerita tentang encik DURIAN & cik perut yang bahagia...

Assalamualaikum.

hey! hey! wazzep korang. tengah buat ape ha? dah makan durian kee? APA??! belum lagi? tsk tsk tsk. . tak 2011 a camni *sambil buat muka angkuh* ~,~ boleh?

ok camni, malam semalam. . pegi makan durian kat section 7 dgn kawan-kawan class lah. . sebelum ni kan aku dok berduka cita pasai durian rm10 sebiji yang aku beli kat sec 13 hari tu. . mahal kemain padahal isi dalam 9 ulas je. @!$%#@!! ehee

maka dengan itu, malam semalam diriku bersame kawan-kawan kelas iaitu Sarah, Rabi, Aqilah, Faris, & Nizam pegi lah makan durian kat section 7 Shah Alam, kat depan i-City tu. . .mula-mula order 5 je..pastu tuan kedai bagi lagi 2. . .then sedar tak sedar kitorang dah melantak 11 biji durian! BEST!

. . . so these are the picture. teehee! :)


"atee, moh le awok blanje keme makan deghoyan." hee ^^


 ni 1st round, 7 biji saja. . hee


ini kawan saye, cik Rabi ^^


eksaited kemain!


 ini kawan saya juga, Neza the kicka'!


 ini Farish!


itu Sara, Rabi & Aqilah. 
muka bahagia ^^ . .maksud saye SANGAT BAHAGIA!


makan dengan muka yang seriuss?? ni yang paling tak faham ni..huu


aaa macam ni baru lah betul. senyum lalu jadi kacak macam saye. .


ah'haa! gambar lepas ni adalah cara-cara belah. .eh buka. . .eh eh nak guna perkataan ape ni sebenarnya? -_-" kupas durian! xkesah lah ape pun.
.
.
.
.
.

1. cium dulu encik durian! muah muahh teehee :)


2. harus ambil gambar kenangan dulu sebelum encik durian jadi 'arwah'.


3. ahaaa durian dah berjaya dibuka. . . sekian terima kasih -_-"


4. eh. .ehhh. . . .ooo dah ingat durian ni degil lalu aku cuba buka guna kuku. lol >,<"


5. better solution. aku kot yang neves sangat tadi sampai lupa teknik. . .
maaf kawan-kawan yang menunggu. . . ngeh~


tuu dia muka hepinyeee ^_____<


. . . hepi lagi . . .




buuurrpp ~,~ uhuuii sowwie


suka kemain korang ye.


Bila dah habis makan haruslah tangkap gambar kelas pulak
^_^








nak tau tak lepas makan durian mereka bawak saye pegi mana??
.
.
.
.
.

PLAYGROUND!!!
teehee ^_^ ni yang sayang mereka lebih ni

 . . .mase nak naik atas ni punya lah aku membebel sorang-sorang kat bawah. banyak betul persoalan yang aku ajukan kat diorang contohnya ''kalau main gelongsor nanti lepastu tersekat macamana? dah la gelongsor tu takde tingkap!" lol -__-"

jadi aku hanya tangkap gambar kat 'katak' ni then turun balik ikut tangga. . lepastu diorang cakap tak aci. kahkah



 ahha! rupanya ini manusia yang paling eksaited bila jumpa playground. betul tak tipu hee ^^


 Farish macam ayah-ayah yang bawak anak-anak pegi playground. . . sekian.
(sebab dia tak eksaited macam yang lain-lain cuma duduk dan perhatikan kami semua hee)


 . . hanya mampu bergambar saje. takut nak main gelongsor sebab takde tingkap! -_-"


 rasenye si Farish ni tengah buat lagu kot masa ni. .  otak dia kalau buat lirik lagu memang berfungsi dengan laju macam sipot pakai kasut roda tayar namblas. .


ce teka! ce teka! aku snap pic ape sebenarnya ni?


. . .??


tu dia tuuu. . .  si Nizamo yang sedang super eksaited tengah main buaian.
i was like. . "seriously??!"


. . . di ikuti sarah. . .hepi betul beliau :)


  aku? naik buaian kejap je sebab pening rasa nak muntah. . .terus berhenti main nanti takut muntah durian rugi la ngee :)


 ahaaa yang ni memang taiko main buaian ni ^^


ok dah habis. ^__^"


special to Rabi, Sara, Aqi, Nizam & Faris. . . 
.
.
.
THANKS FOR THE PRECIOUS TIME! 
I LOVE YOU GUYZ ! ^^




*uhuuu tekak sakit & saye diserang jerawat! abes la dah tak kacak camni :'(

4 comments:

  1. besh2...nnt kite pegi lg...:)-sara-

    ReplyDelete
  2. yup .. somdeday /^,^/ v -lori-

    ReplyDelete