Friday, April 1, 2011

don't mess with my BRUNO!!!

Assalamualaikum!

ok mood? sedang MARAH & BENGANG tapi di tahap mesih boleh membajet comel macam sipot. ok merepek.

. . .macam ni. . .
boleh?

tadi letih balik dari submit assignment lepastu beberapa classmate ajak makan kat KFC (ada lah sorang tu tiba-tiba cakap nak belanja aku. teruja sekejap) . . ok aku pun melonjak kegembiraan lah disamping menangis-nangis secara tipu-tipu (annoying lagi)

lepas setel memanjakan perut dengan makanan free terus pulang ke rumah dengan melonjak kegembiraan sambil menyanyi lagu encik BF iaitu . . . . . . 

ahmad Bruno Mars


bahagia ^^

. . .tapi lepas solat Maghrib saja lah nk online fesbuk jap sambil layan lagu All She Knows (perangai keji sepatutnya malam-malam harus biasakan telinga dengan ayat-ayat suci ke nasyid ke. .) pastu tengok kat fesbuk adalah sorang mamat hensem (lah sangat) ni tag gambar. tengok gambar macam takde motif. . . -__-?? tapi bila diamati betul-betul terus perasan yang beliau telah cuba membuat fakta sendiri dengan mengatakan si BF ku ahmad Bruno telah copycat beliau. lol. 

ini gila! >,<"

ko kenape Farish? tau la ko lagi hensem tapi jangan la buat aku camni. sedih tahu? T_T Kan aku dah cakap ko macam Shahir AF, bukan Bruno (kahkahkah!) tapi takpe la aku tak tacing sangat sebab ko dah beria gila nak belanja aku makan kepsi petang tadi (oke dah kantoi ko yang belanja aku haha)


Ok sekian terima kasih.
*mata kelip-kelip*

3 comments:

  1. itu aku setahun lepas!
    tiru aka copy .. grr /^,^/v

    ReplyDelete