Friday, January 7, 2011

INI ENTRY SAJE-SAJE AJEE.tq

Assalamualaikum :)

Lame kite tak update blog merepek ni...tapi kali ni pun bukan nak update ape...just nak share something yang agak saje-saje ajeee...heheh..

cekidaut!

...this is Mr.Classmate!


... ^_^...


 Dhia yg cumels <3


 hometown.


 LOVE :)


 Dunia...


omei dan otam


ok, sekarang ika pasti semuaorang sedang blur. tapi tu lah die random things yang manusia akan buat kalau takde keje kan..normal la kan...jadi, mari bersahabat dengan camera ^_^ hihi.. siyes kau macam betul dah takde point nak bercerita la ika oi! ...tp macam tu lah cerita dia.....ok nak pegi besiap nak balik sungai besar.babai :)

No comments:

Post a Comment